Biografie
 Mechelen
 Vlaams parlement
 Nieuws
 Actualiteit
Turkse verkiezingspropaganda

08.05.2014 :: De verkiezingen van 25 mei zijn dichtbij. Overal wordt er verkiezingspropaganda gemaakt. In de strijd om de kiezer zijn alle middelen goed. In de straten van de zogenaamde Gentse 19e-eeuwse gordel zie je dan ook overal affiches vanů vreemde kandidate...


Tuinbord Johan Deckmyn gestolen

06.05.2014 :: In de nacht van maandag 5 op dinsdag 6 mei gingen vandalen met het verkiezingsbord van Vlaams Belang-kandidaat Johan Deckmyn aan de haal. De dieven gingen grondig te werk, want zowel het 2 m2-bord als alle palen en toebehoren zijn verdwenen.

H...


Johan Deckmyn op plaats 2 Kamer

06.04.2014 :: Bij de komende verkiezingen op 25 mei maakt uittredend volksvertegen- woordiger Johan Deckmyn de overstap naar de lijst van de Kamer van Volksvertegenwoordi- gers. Hij zal er op de 2e plaats staan, na lijsttrekster Barbara Pas.

Vlaams Belang v...


Campagnewagen Vlaams Belang beklad

16.02.2014 :: Het Vlaams Belang organiseert sinds vorige week een opvallende campagne die oproept tot het actief opsporen en repatriŰren van illegale immigranten. Deze campagne is gelijkaardig aan die van de Britse overheid hieromtrent vorig jaar .

Versc...
 [Anke]   Johans fotogalerij

Klik op een foto voor een volledige weergave.


Ontwerp en hosting door Webbreezer Solutions